donderdag 3 maart 2011

Uitgebreid: De eerste tags!

Dinsdagavond, dik ingepakt in donkere kleding, gewapend met naald, draad en zaklamp, vertrokken we als Uitgebreid met een tas vol vrolijke lapjes naar basisschool de Prins Maurits om daar het lelijke, saaie, ijzeren gevangenishek eens op te vrolijken.
Stiekem hebben we alle lapjes om de spijlen heengenaaid. Het was wel heel spannend, met onze mutsen over ons hoofd getrokken, elkaar bijschijnend met de knijpkat, zo snel mogelijk onze creaties vastnaaiend, terwijl een van ons op de uitkijk stond om te zien of er niet toch iemand aankwam.
Maar het hangt er, en hopelijk hangt het er over een maand nog. Hier zijn de foto's:











Zoals je ziet zijn er nog heel veel lege spijlen, en ik ben zelf ook zeker van plan daar nog wat verandering in te brengen. Het kan tenslotte altijd nog leuker en vrolijker. Mocht je dit nou een heel erg leuk en creatief idee vinden, MEEHELPEN MAG! Brei een leuk, vrolijk lapje en tag het er gewoon bij! Of geef het aan een van ons, dan taggen wij het er wel bij.
Ik heb telkens 16 steken opgezet op breinaalden 4 of 5.
We hebben gelukkig al heel wat leuke reacties gehoord van mensen, maar al die mensen wisten niet dat wij het hebben gedaan. Aan de ene kant is dat heel grappig, omdat je stiekem een geheim hebt, maar ergens is het ook wel weer jammer. Er hangen echter wel labeltjes aan een aantal lapjes, met daarop de naam van deze site en de naam van onze breiclub.
Ik vond het taggen erg leuk om te doen. Binnenkort hoop ik een tag ergens in mijn school te plaatsen. Weet alleen niet helemaal zeker of dat door iedereen op prijs gesteld wordt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten